SKRIVET: 2008-03-29, kl 17:44:04 | PUBLICERAT I: Allmänt

nolia-stan-fralle-stan

kl.11.40 for jag, mamma, och brorsan till nolia för att droppa av honom på nolia för innebandyträning. sen for vi vidare till stan för att köpa en tavla...de blev en stor tavla med mkt fina blommor. och jag köpte även en vit skjortaaa..  därefter for jag till franz för att vänta på tove, anna och malin som skulle till västerslätt ;O jag ringde för att kolla vars dom var,..precis av början på ök.dom sa 'ven att dom skulle på stan först så jag och fralleballe sprang till bussen. vi fick t.o.m stå och vänta lite på den. men väl på bussen var de någon störd gubbe som blev typ skitsur på oss och ba: ta ner fötterna från sätet, de är ju andra som också ska sitta där sen! vi ba, öhm okej. tare lugnt gubbjävel...menmen, på stan hade vi inget att göra för att dom andra gick så sjukt långsamt(A)så efter några varv runt stan så bestämde jag att vi skulle gå till mcdonalds för att ta en glass. fralleballe hade inga pengar men jag kände mig snäll idag så han fick en mcflurry av mig. soeta jag. sen ringde malin och sa att vi skulle till gina tricot så vi drog dit och träffade alla andra, senare kom samuel och elias också, elias letade förtvivlat efter cs men allt var slut.  malin köpte foundation, mascara, skor och sjal. och dom andra köpte andra saker som jag inte orkar skriva upp..nu ska jag på middag hos mammas kompis..


pusshej/angelinaballerina

SKRIVET: 2008-03-28, kl 23:09:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

28/3

När anna och malin väl hade kommit, poppade vi popcorn och såg på pirates 3. vi var alla mkt inne i fílmen men sen kom tove och började prata, satte sig vi datorn osv. hahaha, menmen, de gjorde väl inte så mkt. hon hade iaf hittat en grymt snygg jacka på h&m! sen kom tovvs papi micke och hämtade alla 3 med sin kumlins måleribil.därefter var de time för träning, wiiie, sjukt förkyld men jag härdade;) de gick väl sådär, kunder verkligen inte skjuta idag, de gick verkligen inte... men aja, inte lida mer för de, de kommer fler träningar. efter träningen var de bara hem och tare lugnt, se på tv och ligga och knarka halstabletter. såg lite på tjenare kungen, så jävla skön. jag bara älskar den, sjukt coola frillor och allt;D hehe. imorn ska jag på stan med mami och köpa tavlan till mitt rum, ev. solbrillor och en vit skjorta också, vi får se:)




kissbye! / angelicaaaaaaaa

SKRIVET: 2008-03-28, kl 12:56:14 | PUBLICERAT I: Allmänt

28/3

åh, så kul man kan ha...sitter här och gör absolut ingenting förutom att vänta på anna, malin och tove som aldrig kommer. gaaaaaaaaah. fettdrygt-- hahah, värt inlägg detta blev dåå.
ajaa.





pussarbye/angelinaballerina

SKRIVET: 2008-03-27, kl 22:43:39 | PUBLICERAT I: Allmänt

denna dag,

ah, dagen började med att ajg vaknade kl.09.15 med torr hals och täppt näsa. åååh, såå mysigt! trött som jag var gick jag upp, duschade och gjorde mig i ordning. kl.12 kom mamma hem från jobbet och vi for på stan. fick nya skor, taaaaaaaack. letade desperat efter en lång, vit skjorta. men hittade ingenting. aja, runt 2 for mamma hem och anna kom för att vi skulle leta en present till hanna som fyllde år för ett tag sen. vi sprang runt i alla affärer som finns i denna lilla stad och tillslut hittade vi nått som vi tror kommer bli awsome. därefter hade vi nada att göra så vi for hem ca halv 5. vi tänkte se sweeney todd hos mig ikv men de blev inget av, ist for jag till anna för att va med henne och malin och anna for och va med frida. filmkvällen får vi ta en annan gång. hos anna gjorde vi en kladdkaka som vi hade mkt roligt med. kommer kanske bilder på det senare... men nu har jag abolut ingenting att göra så jag funderar på att lägga mig och sova så den här jobbiga förkylningen som jag har fått av anns försvinner så jag kanske kan träna imorn. fotbolln är ju guld alltså. har bara tränat en gång under hal vecka pg.a förkylningen ååååååååh, så fettttt. bara godis, ingen träning alls nästan. ussccch.men imorn ska jag tränaaaaaa. menmen, nu ska jag hämta min käääääära apelsinjuice(L)

kissbye/angelicaaaaaaa

SKRIVET: 2008-03-26, kl 17:00:08 | PUBLICERAT I: Allmänt

stan. 26/3

idag ringde anna kl. halv 10 och undrade om jag ville fara på stan med henne och tove. klart jag ville men guud så trött jag var, tove hade varit hon tandläkaren så hon var redan på stan när vi kom runt 11. :) då stod hon och provade jackor på h&m. både anna och tove hittade varsin jacka där, tove köpte även ett par skor, sommarskor:) jag hittade 2 par skor som jag kanske ska köpa imorn, vi får se. :) som sagt stan imorn. med anna wiiiiiie, som jag inte har varit med sen 07 heller, de är ju skam. men iaf, ikv blire väl alla kära vänner igen ovh se på fotbollnnnnnnnnnnn. wiiie!:D sverige utan zlatan.. hm, vi får väl se. bwt så var ju zlatan här i umeå igår. nicenice. ajjaa, samuel har iaf bestämt sig för att vara lite mer seriös på sin blogg såå..tänkte checka in den lite---





kissarhej/ angeliaballerina

SKRIVET: 2008-03-25, kl 19:44:27 | PUBLICERAT I: Allmänt

kväll, 25/3-08

åååh, så skönt de var att träna nu när man itne hade tränat på nästan en vecka pg.a lov dårå. mkt matcher, de gillar vi:) toves cykelhjul hakade sig så vi fick släpa cykeln heeeeeeeeeeela vägen från tovvs till träningen. hahah, vi kom nästan sent pg.a de menmen, på vägen träffade vi the capten, emma, som nästan också kom sent för den där satans cykeln. för hon stannade nämligen och försökte hjälpa oss ;D men vi hann precis. dom flesta var redan där men who cares? vi hade lix inte börjat;] så vi skyndade oss att knyta skor osv sen var träningen igång. sjukt skönt som sagt.på hemvägen stannade nåra stycken och försökte få loss hjulet, efter att typ alla hade försökt få loss de så skulle jag och emma pröva, emma höll i den och jag "drog". och gissa hur de gick? mohhahhah. jag fick loss hjulet! men snart bär de av till samuel och därefter till edwin. nått skoj hittar vi nog på där, de brukar vi iaf göraaa. men ååh, försöker ladda upp bilder på datan men kamerajäveln fick slut på batterier så mjaa.. de blev inte mkt till bilder nu. nu kom mami som ska köra oss till sammmeeee. 




                                                                                   pusshej/angelica
 


(L)
 

SKRIVET: 2008-03-25, kl 13:54:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

jadu,

nu sitter jag hemma hos tove, igen, med anna, fralleballe, elias och robin. nicenice. vi håller på att se "om ödet själv får bestämma". den sög, alla killar va fula och den är typ astjatig. men ajaa, nu håller boysen på att välja en ny film iaf. såå mjaa, samuel har sjukaste bloggen, "klocksamuel.blogg.se" kolla, mohahahaha. nu ska jag gå iväg och va lite social.






kyssarhej! / angelinaballerina




minns ni tjejer? fetaste dagen.

SKRIVET: 2008-03-24, kl 23:55:41 | PUBLICERAT I: Allmänt

wie!

jaa, upp tidigt för att göra tårta till elias. de var förrästen de vi skulle fixa på coop. vi gick och köpte marrängbotten, choklad, grädde, glass osv. fixade en hyffsat fin tårta och gick över och grattade elias. hoppas han blev glad iaf, han gillade godisarna på tårtan, de vara ju iaf ett plus. sen va vi med elias, samuel och jonte resten av dagen. kl.4 var de tänkt att vi skulle gå till elias för att fika igen, men jag och anna skulle hem och käka. så jag har sjukt dåligt samvete för de!;( senare på kvällen, elr efter maten så var jag med, frida, ida, ellen, elin och idas lillasyster linn. vi typ körde på rymmen? ;D hehhe. och medans ellen, frida och ida vad ute och letade mig, elin och linn så gick vi in och gjorde en kladdkaka. så busigt, right?;) vi gjorde mkt annat också men de bli så långt och jag är för trött för att skriva (A), ska nog sova snart för så trött som jag är så kommer jag nog somna så fort jag lägger huvudet på kudden. btw så har lovet gått sjukt segt faktiskt. en hel jävla vecka kvar, asså de är såklart de är grymt skönt med lov. men de känns ändå som att de var skitlänge sen vi fick de.. ajaa. godnatt gott folk. 


pusshejjjj/ angelicaaaaaaaaa.


  

SKRIVET: 2008-03-24, kl 08:37:53 | PUBLICERAT I: Allmänt

god morgon.

nu har vi då vaknat här, i toves finfina vardagsrum:) man är ju inte direkt pigg nu efter en sån kväll och tidig väckning. menmen, nu ska vi iaf göra oss iordning och sen gå till coop för att fixa lite, berättar senare vad. samuel kommer också komma, vi har nämligen tvingat upp honom också. men ajaa, nu ska jag fixa till mig lite.



tjing!




SKRIVET: 2008-03-23, kl 23:34:57 | PUBLICERAT I: Allmänt

23/3-08

åh, denna dag började som sagt ganska segt, liksom igår. tove är den segaste människan jag känner tror jag. jag och anna var klara runt halv 12 efter att ha suttit vid datorn nåra timmar? (a) tove däremot, var itne ens klar vid halv 2,  då ringde elias och frågade om vi, anns, tovvs och jag,  ville spela laserdome med han, samuel, johan, edwin, tim och kebbe kl.2. och de ville vi ju såklart, så jag coh anna tog bussen kvart i 2 och hann precis så vi var på megazone exakt tid. men tove, ack, sega flicka. hennes buss gick bara  kvart över så hon fick ta en promenad till stan utan jacka, mössa, vantar och byxor. efter ca 30 min var hon framme, äntligen? ;D jag, anna och tove var de gröna laget, wiiie. vi smekte, righttt? ;P hahha, för mig gick de ju super, kom sist båda gångerna..ajaa, de är smällar man får ta. hahaha. därefter gick vi och chillade på mcdonaldsss.. kl.halv 6 kom urban, elias pappa, och hämtade oss med sin stooooooooraa lastbil. stackarn kom inte under bron på väg till mig så de blev till att köra hem anna först, för att sedan kunna köra runt till mig;D nu på kvällen for jag och anna till toffsen för att bara tare lugnt tjejerna och sova överrr-- men oj, vad mkt tjejkväll de blev. franz den jäveln ringde mitt i filmen och tove satt fast vid telen tills de bara va ca 5 min kvar av den. hahah;] nu börjar jag bli så smått trött så jag pallar itne skriva mer.

kisshejjjjjj / angelinaballerina

franz älsklingggggggggg. nu elr dåtid? :)

SKRIVET: 2008-03-23, kl 11:24:13 | PUBLICERAT I: Allmänt

jag har inget liv? :)

gårdagen var helt okej. vaknade ganska tidigt för nu har vi börjat lägga golv i mitt nya rum, jippiiiie! men idag vet jag inte riktigt vad som händer, blir väl alla härliga vänner igen. har itne så mkt att skriva om nu... men snart ska jag väl börja göra mig i ordning och shiet, sen dra till någon. jag och anna har den bästa planen ever!
gäller bara att tovvs ska gå med på den. (A) hahahha


menmen, pusshej/ angelicaaaaaaaaaaaaaaaaaa

SKRIVET: 2008-03-22, kl 17:19:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

22/3-08

Denna dag började med en superseg morgon. vaknade halv 10 vilket är ganska sent för att vara jag (a) därefter var jag så duktig och flyttade upp alla mina kläder från mitt nuvarande rum till mitt nya. kvart i 1 for jag tovvs och anns till sjukhuset för att hälsa på toves lillebror pontus som har pajjat höften stackarn. sen drog vi ner på stan och kollade på massa stuff.--hittade ett skitsnyggt linne som jag funderar på att köpa, och ett par vita skor. :) får se om jag köper, egentligen behöver jag inget, men ändåååååååååå;] ajaa, nu sitter jag hemma iaf, ska snart käka för senare ska vi fara till fralleballe och chilla pung, mohahaha. jaa, man får hoppas att petter, tim, anton och loppan kommer, för annars kommer allt suga kuk!:) men mjaaaaaaaaa..tagga spainnnnnn! ack, så niceeeeeee:D så de gäller bara att spara gärnet så man kan shoppa loss så mkt som möjligt där. :) bara drygt 2 månader kvar nuu. tagga girls! (L) 
nu ska jag gå och måla påskägg.hahah, soeta jag.


kissssshej/ angelinaballerina

SKRIVET: 2008-03-21, kl 09:52:37 | PUBLICERAT I: Allmänt

mjo,

igår gick man ju i skola, tråkigt. men ohyes, jag fick mer än fralleballe på matten. wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie. mohahah, därefter hade vi svenskaprov(ordklasser) vilket va väldigt lätt. SO, tråktråktråk. sen for jag och mamsen och tittade på golv till mitt nya ruuuuum. hittade nada. ska iväg lite idag igen på andra ställen. men iaf, på kvällen gick jag, tovvs och anna till coop för att köpa godis till våra syskon, så söta vi är. hehe- på coop träffade vi AK och ludde som följde med oss till elias, elias var med samuel men dom kunde gärna va med oss, så vi gick till tove typ 10 meter därifrån. väl där såg vi på film, tjockade oss, smsade och skrattade(?) och mitt i alltihop kom sarah och malin, (randoms). dom hade vi aldrig träffat förut menmen. vi hade skoj med dom ocksåå.. kl.10 gick malin hem för idga skulle hon åka till fjällaaaaaaaaahhh. senare kom mami och hämtade mig och anna. och när jag kom hem gick jag och la mig för jag var typ död. men jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! idag är de äntligen loooov. var ju i kina nyss så nu ska jag bara tare lugnt med alla fina vänner. kanske även träffa, anna, frida och ellen som man inte har varit med sen 07! ;o helt sjukt! men ajaa, ska va med tovvs och tinsss om ett tag, sen drar vi m.fl till toffsis. wihoo!


gladpåskpussssss/angelinaballerina

SKRIVET: 2008-03-18, kl 19:09:11 | PUBLICERAT I: Allmänt

18/3-08

haha, asså den här dagen...den började helt vanligt med svenska, vi fick reda på provresultaten. jag och fralleballe tävlar ju mot varanndra varje prov. jag fick 92,5 av 100 och frall fick 94. fuuuuuckkkk. aja, sen var de bad. simma i 10 minuter och "leka" i 40, värt att ens åka dit då? men iaf, sen när vi hade duschat och bytt om satte sig nästan alla ute där..där man kommer in för att vänta på bussen. efter ett tag då klockan är 19 över, tittar vi alla ut genom fönstret. bussen har fortfarande inte synts till, fast den skulle gå 20 över. men då ser jag och sarah bussen komma så vi går ut. men bussen stannade inte, den fortsatte förbi och vi ser mackan, frall, darstedt m.fl sitta och vinka från bussen. hahaha, så vi 16 st som missat bussen började gå tbk till skolan. nåra gick lite snabbare, och några fick skjutts. så jag, sarah, Ak, jens, andreas och Pg gick i Pg:s tempo,.. såå de gick ju riktigt fort. elr? haha, aja. så de var ju snopet, men vi hade de riktigt nice iaf, right?:D efter skolan gick jag och elin hem till ida för att vänta på henne där, hon slutade ju 30 min senare..men vi hade hennes nyckel och så, så de va ju lugnt. när ida hade kommit fikade av de som hade blivit över från idas födelsedag, som va igår dårååå. vi spelade guitarrhero och gjorde lite andra stuff. därefter var de träningsdags. vi skulle drilla nickar och skott, skotten gick ju kanon, var ju roligast också:) så nu ska jag hoppa i duschen.
kisshej.

SKRIVET: 2008-03-17, kl 21:01:21 | PUBLICERAT I: Allmänt

bajs

asssåååååååå? kan itne allt bara ta sig, kan inte allt bara bli som det var? mitt liv suger just nu, en stor del av de iaf. så de är tur att jag ahr mina underbara vänner som alltid finns där. men aja, iaf. idag var de först skola som vanligt, gjorde bort mig på fotbollen, iaf enligt elin? tack.
sen vare träningsdagssssssssss. åååååh, de var jobbigast på länge! löpning, intervaller. inte så länge dock, men 35 minuter är ändå lång tid när man väl springer där helt jävla svettig och benen bränner och man vill bara lägga av. men de är ändå då man tar fram sina sista krafter och bara kör liksom, de är ändå en skön känlsaaa:)
sen var ju benen klart som spagetti när man då skulle gå hem, blääää. men de är bara att bita ihop och köra igen nästa vecka. och mina kära vänner hanna och ida fyller ju år idag, grattisgrattis. bad imorgon, tagggaaaaaaaaaaaaaaa. nej usch, aldrig. shiet va tråkigt de är asså. guud. ja, ännu mer tråkigt blir de ju med vikarie, även om han dock var bra, men nej, jag gillar inte vikarier. elr joo, janne burstedt, han är grym asså men ingen tar ju Lg hehe, right?:) men iaf, nu ska jag sluta skriva om lärare, för jag låter som värsta tönten. jag ska även börja blogga mer, de behöver jag ju verkligen. menmen, hejdå.
puss/angelinaballerina.

SKRIVET: 2008-03-13, kl 18:20:49 | PUBLICERAT I: Allmänt

kvälllll

aaaaah, så nice. tagga tjejerna ikv, bara mysa, se på film och tjocka oss.  de var ett tag sen sist, rightttt? men ändå, skönt att slippa killarna en kväll och bara chilla med girlseeeeeen(L)
oj, va kort blogg detta blir märker jag nuuu. är ju tillbaka från chinatown nu, shoppat och slappat en hel del. de var vår däär, åååh, besviken jag blev, hade ju taggat till en riktig bränna! men de är bara att inte tänka mer på de, utan tagga spanien med flickorna i klassen, spela cup i spain är inte helt fel! men nuu måste jag dra, mina underbara vänner kommer nuuuu.

pusshej.

SKRIVET: 2008-03-02, kl 12:48:55 | PUBLICERAT I: Allmänt

arlanda.

ååh, så kul man kan ha. kom hit, till arlanda för ca.2 timmar sen.. ska va här till 5 blääääää, så drygt. och efter de ska jag flyga i 8h taggaaaaah(L), nooot.men ändååå, kina. äntligeeeeeeen.
kmr säkert skriva fler inlägg under de här timmarna som följer, bara för att jag itne har nått bättre för mig. uschusch, vilket liv man har. kmr såklart också sakna alla underbara friends som jag inte får träffa på över 1 vecka. kommer hem på måndag kväll, fuckkkk. hade ju planerat att ha 100% närvaro på fotbollen när jag går ut 9an. ahahhahahah, fan vilken noerd jag är. jaja, jag kmr säkert ha grymt kul när jag väl kmr dit. aaaah, kolla kläder, muren och shiet. måste köpa lite things till nåra vänner också, bla. en realtröja till fralleee. ooh, så glad han kmr bli. mohahahha. mitt liv är ju väldigt nice, elr? ååh, hatar mitt föskräckliga life. så skönt de blir att komma bort från allt, elr alla kanske jag ska säga. okej, inte alla. en person. som jag har så mkt att tacka för, men som för bara någon dag sen gjorde allt kasst. men nu ska jag inte bli för sentimental. ooh, min svenska asså. jag kan ju verkligen stava. hahahahha. men nu ska jag vara lite social med min käära broder.
kissbajjj!