SKRIVET: 2009-01-31, kl 17:04:02 | PUBLICERAT I: Allmänt

093101

Matchen mot ssk gick sådär, förlust med ganska mycket. men jag skyller dock på att de var killar vi mötte--
var nyss på ica och köpte godis och en ben&jerry´s bara sjukt gott.
ikväll blir det som sagt mys med petter. vi ska nog se benjamin buttons otroliga liv. så jag sover nog där också. sen blir det att gå upp tidigt för änny en träningsmatch inför regionslutspelet vi ska på nästa helg. iaf...matcher äger rum i sporthallen på gamlia :) samling 12, så jag hinner som sagt inte sova ut.
men nu kommer det gäster så jag måste nog gå ner och vara lite social. byebye/angelica


SKRIVET: 2009-01-31, kl 00:06:12 | PUBLICERAT I: Allmänt

wanna be my valentine?

phett länge sen igen! jag hinner bara itne skriva så ofta som jag vill. aja, ikväll har jag haft jättemysigt med david, franz och nora. alla andra var typ på bio och såg i taket lyser stjärnorna. men inte vi, vi hade lite smått bio hos fralle istället.
imorgon är de alla hjärtansdag, eller iaf för mig och petter. jag är nämligen bortrest dom 2 helgerna som kommer alltså på the real alla hjärtansdag! kasst värre.. sen far han till vår fina huvudstad helgen därpå. så detta är liksom the only chance :) men de blir väl bara mys aaaaaaall night long;) på dagen först har jag träningsmatch med f16 mot ssk, kuligtkuligt. på söndag har jag en till träningsmatch mot ersboda, vilket innebär att jag missar u18 träningen som jag alltid taggar! menmen, nu måste jag slita mig från datorn ett tag. ha de bäst, pussarrrr / angelinaaaaaa