SKRIVET: 2009-04-19, kl 20:43:46 | PUBLICERAT I: Allmänt

090419 -jag saknar dig, min älskling.

Idag firar jag och min älskling 11 månader! men den jäveln är ju på teneriffa så jag får vara hemma och fira lite själv. guuud, så tråkigt. men som tur är kommer petter hem i natt, vilket betyder att direkt efter min prao som är på cafe station drar jag till honom, wieeeee! taggataggaaaaa. jaa, jag har alltså prao i på café station i veckan. imorgon jobbar jag 13.00-16.00--gud så skööönt! men alla andra dagar jobbar jag 09.00-16.00, vilket är något längre, men itne längre än skoldagarna är ändå såå, det är väl chill, i guess :) så kan man ju gå på stan varje dag, niceeeee. men jag har ju mycket träningar också.. så det lär ändå inte bli så mycket sånt!
under praoen ska jag också försöka luncha med olivia som också är på stan, fast på ica. men det blir iaf phett mysigt tror jag. :)
nu ska jag se wipeout. pussarrr, hej/angelica

SKRIVET: 2009-04-15, kl 23:20:18 | PUBLICERAT I: Allmänt

090415-lov,super ?

mitt lov började på riktigt i söndags, hela helgen har jag typ suttit och degat hemma vid datorn och tyckt synd om mig själv. lite pga att petter for till teneriffa på lördagen så vi skulle inte träffas på 10 dagar(vilket jag tycker är phett lång tid!) så jag saknade honom galet mycket...vilket jag gör nu också såklart. men jag har haft mycket kul de senaste dagarna. i söndags kom jesper, franz, elin, roda och anna hit och vi bara tog det lugnt, men nog hade vi kul ändå. när alla andra gått så stannade elin all night, vi såg på kastrullresan. ojoj, galet mkt flashbackssssss man fick! på måndagen var det såå hottttttttt ute så I and elin bestämde oss för att sitta ute på verandan och sola lite. och nog fick vi allt oss en liten bränna! på kvällen for vi med ida till david där också jesper, jacke och olof var. vi gick till konsum, köpte godis och gick till jacke där vi tänkte sjunga singstar men skivan var bortaaaaaaaaaaaaaaa..menmen runt halv 1 kom idas papi och picked us up. onsdag: jag, tove och anna for till stan för att kolla runt liteee. jag kom hem med en ny frisyr och ett par jeanstights. idag var jag på stan igen. denna gång med ida och andreas. och jag kom hem med ett par skor och ett nagellack som mami ska få imorgon. hon fyller nämligen år, vet dock inte hur mkt hon fyller men hon får iaf en kofta och nagellack samt middag som jag och min bror ska göraaaa. men nu ska jag dra från datorn och se på tv med min kära broder. pusshej/angelica

justeeee!
dagens outfit.

SKRIVET: 2009-04-02, kl 18:52:24 | PUBLICERAT I: Allmänt

090402- pluggnight...

jag är inte pluggis, nejnej. men när man är så klantig som jag alltid är sitter man helt plötsligt med matte och biologiprov +STORT tyska och engelskaläxförhör dagen efter och har pluggat nada...äckligtäckligt baraaaaaaaaaaaaaaaaaa.
ååh, men iaf..
jag sitter hos jens nu och väntar medan han äter. sen blir der bara att ta och sätta igång med pluggandet.
nu är han finished såååå.
*en suck*+pussshej/angelica